Dekorasjoner og pynt er noe om kan bli problematisk i mange hjem. Noen fyller opp huset med alt for mye pynt, andre krangler om hva man pynter med.

Noen synes fotball-skjerf på veggen er kledelig, mens andre vil heller ha samtidskunst i hele stuen. Moderne er ikke fint for alle og antikviteter er ikke et hus fullt av hjelmer fra krigen. Design blir litt som smaken, og er man på kollisjonskurs når det gjelder interiør, da bør man tenke seg om.

Men man skal også huske på at det enkleste kanskje er å begynne helt på nytt, og velge seg ut noen pyntegjenstander man vil pynte med. For når enkelte mener at mer er bedre så mener andre at mye er for mye.

Nå skal vi se på 3 ting som kan gjøre stua eller hvilket helst rom i huset dekorert finere og enklere.

Lettvegg

Med en lettvegg kan man skape flere nye rom:

  • Soverom
  • Gjesterom
  • Hjemmekontor

Men har man ikke god råd, kan man bygge en lettvegg av billige materialer. Det trenger ikke koste skjorta, men det er flere ting man må huske på. Det kan være dumt å gå glipp av Unibet Android App sine bonuser, som gir ekstra penger ved første innskudd. Men fram til da, er lettveggen i fokus.

Lettveggen består av en lett konstruksjon av reisverk. Bruk noen lektere i passe størrelse og spikre dem sammen som en stor ramme. Høyden må samsvare med takhøyden. Man bruker noen kiler for å stabilisere veggen før man vatrer og spiker lettveggen fast til tak, vegg og gulv. Panelplater i 60 cm bredde skrus enkelt på.

Speil

Det er mye man kan gjøre med speil. Speil kan skjæres til, stå som mosaikk, males på eller dekoreres med en fin ramme. Det er ganske enkelt å lage en treramme av fire like store bord. De kan senere dekoreres med bukse-filler, tapet, tørkede blomster eller malingsrester. Speil lyser opp kjedelige rom eller gir en fin akustikk til mørke rom.

Planter

I stedet for å la plantene dø ut kan man ta vare på dem. Det er noen triks man bør kunne for å få planter som bugner av liv. En ting er å plukke dem for døde blader med jevne mellomrom. En annen ting er å bytte jorda. Det tredje man må gjøre er å gi dem lys. Snu dem etter sola av og til.

Lag hjemmet ditt til det beste stedet å være.