Masseprodusert er en bedrifts strategi for å selge mest mulig. Man kaller ofte design som passer for de fleste skreddersydd, men i prinsippet er det en strategi for å selge mest mulig for lavest mulig kostnad. Grunnen til at vi snakker om logistikk i denne artikkelen, er at din leilighet eller bolig kan være resultat av logistikk.

Det er ikke sikkert at du liker løsningene i boligen din, men har helt andre ideer. Det er også dette som er så spennende med design i hus og hjem, fordi man står som regel ganske så fritt til å skape de rommene man selv vil. Dette kalles renovering med bruk av de midlene man har.

Mange bruker kredittkort og forbrukslån for å pusse opp huset, andre sparer i mange år. Uansett er det viktig å huske at hus forvitrer over tid, og at en oppussing alltid er positivt.

Her skal vi se på noen messer man kan få inspirasjon til nye bad, nye kjøkken, nye soverom og uterom. Få motivasjon til å starte på oppussingen nå.

Oslo Design Fair

Hvert år avholdes Oslo Design Fair en messe som omhandler designtrender over hele fjøla. De har en stor rolle innenfor design og interiør, og samler tusenvis av engasjerte designere fra hele verden. Her kan man utveksle ideer og starte nye prosjekter med de andre deltakerne.

Arkitektur og tradisjonelt håndverk er hovedtema for messen som aldri tar slutt. Konseptet går ut på at utstillere kan booke stand og vise sine nyskapende design frem for de oppmøtte, som kan være folk som vil få inspirasjon til den nye stua eller designer aspiranter som vil knytte nettverk.

Her møbler man nye designere, møbelprodusenter, interiør-eksperter og hagearkitekter. Skal du ordne i hagen, kan man derfor få gode tips til alt fra planting til bygging av terrasse.

Boligmessen

Boligmessen har et litt annet konsept. Målet er salg og promotering, med de største forhandlerne på visitt. Det kan likevel være utrolig givende og interessant å gå på Boligmessen, for her stiller kjente TV-fjes som Otto Robsahm og Einar Nilsson.

Boligmessen er et genialt påfunn og bor man i Ulsteinvik eller Jokkmokk trenger man ikke fortvile. Boligmessen tar Norgesturneen sin alvorlig. De drar rundt i de største byene og tettstedene rundt om i landet, slik at også du kan få blitt med på moroa de steller i stand.

Boligmessa har til og med sitt eget interiørblad med masse spennende nytt. Da kan man også få med seg når denne messen er på vei i din retning. I år har de også med seg en selvskreven Handy Girl.

Det begynner å åpnes opp for større aktivitet i Norge som i andre land, og en messe for hus og hage kan alle dra på.